Уникалната рецепта на Мермерски за започване на диета с пектин

Бързо сваляне на излишно тегло с възхитителна диета с пектин

Всеки, който има желанието да отслабване и едновременно с това да укрепи организма си, трябва да се запознае в детайли с уникалната диета на професор Мермерски. В нейната основа застава ябълковият пектин. Хубавото в този случай е, че той се продава в абсолютно всеки магазин за хранителни стоки в страната. Открива се на прах и под формата на таблетки.

Този път ще е необходим във вид на прах на всеки, който иска да се отърве от излишното по себе си без нечовешки усилия и без да чака месеци наред, за да го постигне. Диета с пектин е бърз режим за сваляне на тегло, който не може да се конкурира с нито един друг.

Това е така заради ефективността и сравнително краткото време, за което се спазва той. Макар времето да е наистина отрицателно, съвсем спокойно могат да се свалят килограмите, които са в повече.

Диета с пектин, която Мермерски направи популярна сред хората

За да бъде резултатна диетата, трябва да се направи смес. Тя е доста засищаща. Проблеми през деня няма да има. Важно е да се прави точно така както е описана.

Диета с пектин

Резултатите ще пристигнат след съвсем скоро. Всички продукти, които присъстват в рецептата, са натурални и притежават качества, благодарение на които печели здравето. Подсилва се имунитета и се укрепва целия организъм.

Ето и самата рецепта за направа на сместа: 1 с.л. мед се комбинира с 1 ч.л. пектин на прах и половин чаена лъжица канела на прах. Всичко се размесва по между си и когато е вече готово, то трябва да се прехвърли в кофичка с кисело мляко.

Отново следва да се разбърка добре. Накрая се накапват точно 20 капки прополисов разтвор. Не бива да забравяме и ореховите ядки. Те се начукват на дребно и се поръсват отгоре млякото, заедно с останалите съставки в него.

Рецептата се прави от вечерта и се хапва през деня (още от сутринта). Яде се на няколко пъти, тъй като не е позволена никаква друга храна. Затова се разпределя на няколко отделни хранения, за да стигне за цял един ден.

И на вечерта се прави нова смес по същата рецепта. За деня може да се хапне и един плод в допълнение, но нищо повече. Всеки, който издържи 3 или 4 поредни седмици, трябва да бъде сигурен, че ще свали близо 8-10 кг от общото си тегло и ще бъде супер доволен от този факт. Не е лъжа!

Вашият коментар

Or

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *placeholder