Уау! Точно с тази строга диета ще свалиш килцата за броени дни

Отстраняване на излишното тегло с бърза и строга диета

Много хора се провалят в отслабването точно, защото се страхуват от непрестанното усещане на глад. Строгите диети плашат както жените, така и мъжете. Те странят от тях, но когато се налага и бързат да се отърват от излишното, избор почти не съществува. В такъв момент водещото е желанието и целта, която е поставена. Днешната строга диета е бърза. Тя е режим, който много хора не биха имали никакъв интерес да следват от страх да не се провалят преди финалната права.

Всъщност тази опасност винаги съществува. Никой не би могъл да каже със сигурност дали ще издържи и тази строга диета ще му понесе. Тя не е страшна, но пък по време на нейното спазване определено ще се гладува.

Строга диета, която насочва вниманието към прием на айран

Всеки, който обича мляко, ще бъде доволен и щастлив от факта, че диетата се основава именно на неговия прием. По-конкретно казано става въпрос за пиене на айран. Диетата в този си вид трае точно 7 дни. За една седмица излишното няма да го има. Напитките се правят без добавена сол. Не е задължително млякото да бъде ниско маслено, но е желателно.

Строга диета

При всички положения се спазва пропорцията, а именно едно към едно. Забравена е захарта през следващите 7 дни. Хапват се зеленчуци, но без кулинарна обработка, рибата да бъде задушена, месото също, но в малки количества. Който желае, може да си приготви месото варено или печено. Без мазнини!

Ден първи: литър айран и 5 варени картофа.
Ден втори: литър айран (с ниско маслено мляко) и 130 грама пилешко месо, но варено.

Ден трети: този път айранът се увеличава на литър и половина. Позволени са 100 грама месо. Избира се телешко и се прави варено.

Ден четвърти: печена риба, не повече от 150 грама и литър айран без сол.
Ден пети: зеленчуци и плодове в неограничено количество, но без грозде и банани. Не се забравя айрана от един литър.

Ден шести: през този ден може единствено айран от количество литър и половина.
Ден седми: минава се само с минерална вода кой колкото може да поеме.

Рязкото преминаване към стари навици е вредно и може да стресира организма. Не трябва да се допуска! Внимателно се преминава към прием на повечко храни и ако се налага допълнително сваляне на килограми, тази диета се стартира втори път след месец почивка. Действа уникално и запомнящо се! Строга е, но е вкусна и може да се издържи.

Вашият коментар

Or

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *placeholder