Ефектна диета с варени яйца, която маха мазнини само за 1 седмица

Резултати без аналог с помощта на диета с варени яйца

Всяка диета има предимства и минуси. Тъй като в наши дни изборът е голям, няма нужда човек да се лишава от нещо, за да постигне така желаните резултати. Всеки може да стартира режим на хранене, който го удовлетворява почти на 100%. В този ред на мисли е време да представим една страхотна диета, в основата на която стоят яйцата. Те са полезна и засищаща храна.

Идеални са за повече енергия сутрин, за спортисти, за засилване на паметта и концентрацията по време на работа. Яйцата са любима храна, но не и за тези, които са алергични към тях. За да не си навредят, не бива да се насочват към тази диета. Всички останали при вида на желание е добре да опитат. Тя трае само една седмица. Кратко време, но е задоволително от гледна точка на свалените килограми.

Диета с варени яйца, която извежда токсините от тялото

Яйцата са отлични за добавяне към всеки диетичен план. Те могат да бъдат основна част или да се хапват от време на време като вид допълнение към вече изготвен режим.

Диета с варени яйца

В този конкретен случай яйцата се явяват главно действаща сила. Те са тези, които извеждат токсичните вещества от тялото и снабдяват организма с нужните му минерали и витамини.

При най-пълните хора диета с яйца обещава загуба на цели 10 кг от общото тегло. Останалите също е добре да очакват завидни резултати (приблизително 5 кг за седмица). За да се случи това, трябва да се спазват стриктно всички описани правила.

Диета с варени яйца – начин да се стопи всичко излишно

Понеделник

Закуска: два броя варени яйца, два пресни портокала и чаша кисело мляко, но обезмаслено.

Обяд: хапва се пилешко месо, варено. Количеството е 200 гр. Не бива да има кожа. Приема се заедно с чаена чаша нискомаслено кисело мляко.

Вечеря: един брой варено яйце, варено пилешко без кожа (не повече от 150 грама) и един портокал.

Това е менюто, което трябва да се следва в продължение на 7 дни. Диетата в този си вид е еднообразна, но пък резултатна. Всеки, който е готов да издържи, ще остане предоволен от постигнатото за седмица.

Не смятаме, че е чак толкова трудно или мъчително. Вода се пие всеки ден в големи дози, сол и захар са забранени. Кафе може, но без овкусяване. В общи линии това са правилата, които не трябва да се нарушават. Останалото ще дойде от само себе си.

Вашият коментар

Or

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *placeholder