Диета с ябълки – ядеш и слабееш за 7 дни

За една седмица диета с ябълки стопява излишните килограми

Ябълките са полезен и лечебен плод. Те са цяла съкровищница за човешкото тяло и организъм. Пълни са с витамини и минерали. Много доктори и специалисти по храненето признават, че хапването на една ябълка на ден прави човек силен, здрав и пълноценен да изпълнява задачите си с лекота. Още едно тяхно качество е умението им да отървават от излишните мазнини. Тялото бива пречистено и изглежда много по-добре както след няколко седмичен курс, така и след следване на конкретна диета с ябълки.

Точно такава сме приготвили днес. Диетата е страхотна сама по себе си. Тя в никакъв случай не е опасна, дори напротив. Изключително полезна е за здравето и е редно да се стартира от хора, които искат да живеят пълноценно, но и да изглеждат прекрасно в дрехите си.

Диета с ябълки за всички дами и мъже с наднормено тегло

Диетата трае точно една седмица. Средно човек може да се отърве от 6, та дори 7 килограма за това кратко време. Не е никак преувеличено!

Диета с ябълки

Диета с ябълки

Меню по време на ябълкова диета

Ден първи: приема се килограм ябълки
Ден втори: килограм и половина ябълки
Ден трети: ябълките се увеличават на два килограма за деня
Ден четвърти: отново два килограма
Ден пети: килограм и половина ябълки
Ден шести: същото количество като от ден пети
Ден седми: само килограм ябълки

В никакъв случай диета с ябълки не е лесна. Задачата на всеки един от нуждаещите се от визуална промяна ще бъде тежка, но пък в крайна сметка мотивацията трябва да е по-силна от всичко останало.

Ако тези 7 дни бъдат изкарани докрай, несъмнено промяната ще се забележи и ще е поразителна. Няма значение какви ябълки ще бъдат подбрани по време на диетата. Могат да са зелени, червени или жълти.

В краен случай, ако гладът е наистина много силен, от ден пети до ден седми е позволена по една филия хляб, но задължително ръжен. Диета с ябълки не служи само за отслабване.

Тя има и лечебна цел. Помага на хора с язва на дванадесетопръстника, но при тях главното условие е да не се насочват към закупуване на кисели ябълки. Диетата е помощна и за хора с гастрит.

При тях важи правилото, че ябълките не бива да са сладки. Съвет: по време на този сложен, но резултатен режим, ябълките могат да се консумират сурови, варени или печени. Важно е обаче водата да не се подслажда, за да се усети ефект от диетата.

Вашият коментар

Or

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *placeholder